Utrusta ditt hotell på rätt sätt

Har du ett eget hotell som du driver? Eller ett värdshus eller ett litet vandrarhem? Då vet du att det bästa sättet att driva det på är att ha så låga utgifter som möjligt, men samtidigt få in så höga inkomster som möjligt, eller hur? Det finns möjligheter att låta dina gäster både boka och checka in sig själva. De kan helt enkelt sköta allt det själva, liksom checka ut. Plus att den mesta informationen kan de faktiskt leta efter själva, på internet. Sedan när det dags att checka ut, gör de det också själva. Det enda som sedan behövs är ett system som öppnar de rätta dörrarna för rätta personerna. När gästerna kan sköta det mesta själva kan du ha personal som gör frukost och städar och som övervakar så att gästerna sköter sig.

Hotellrummen behöver full utrustning

På sina hotellrum kan de ha den utrustning som de behöver. Förutom bäddar, något skrivbord och stolar bör de ha uttag för sina datorer, och en stor TV-skärm som de kan koppla upp sig på. På den kan de förutom att titta på TV, arbeta med sin dator, ringa, leta efter information, boka flyg och tåg, eller beställa en taxi. Sedan har du endast personal som städar och bäddar rent för nästa gäst. Enkelt? Genialt? Javisst, och lönsamt för dig som hotellägare. Läs mer här om hotell TV på: https://www.hotelltv.net.

Använd ett specialanpassat bokningssystem

Eller så har du ett hotell som du vill ska ge dina gäster all uppmärksamhet och service som du bara kan tänka dig. De ska måna om dem och se till att de känner sig som kungar och drottningar på hotellet, ha piccolon som bär upp deras väskor, personal som lyder minsta vink, kockar, kallskänkor och betjänter som lyder minsta vink. Och receptionister som visar dem vägen inte till stan, bokar flyg, tåg och taxibilar. Du kanske också vill ha personal som tar hand om gästernas bilar.

Om alla hotellrum har full utrustning med TV-skärm som kunderna kan koppla upp sin dator på, och se på TV, som de med vars hjälp de kan hålla sig uppdaterade på, arbeta på sin dator, leta information, boka flyg och tåg eller bara koppla av på kan du styra vad de gör och köper. Då kan du erbjuda dem spa på ditt hotell och gästerna kan antingen boka det på sitt rum, eller beställer annat som de kanske vill ha och som du kan tillgodose dem med; specialbeställd frukost, nattmat, eller något annat som de vill ha från restaurangen.