Transfer Arlanda – välj rätt resa till flygplatsen

Äntligen dags för den där utlandsresan ni som familj längtat efter – och sparat pengar inför? Ibland så måste man bara komma bort och även om flyget och den flygskam som många känner inte är helt enkelt att hantera så får detta stå tillbaka till förmån för det stora äventyret. Att resa är att leva och att skaffa sig nya perspektiv, ladda sina batterier och att helt enkelt uppleva något nytt.

Det stora problemet för många handlar inte om flyget eller om att ta sig till gaten. Det handlar istället om transfer till Arlanda och om att välja rätt sådan. Det finns fog för upplevelsen kring detta problem. Faktum är att det de facto kostar en massa pengar att ta tåget ut, faktum är att det inte går någon tunnelbana eller pendeltåg från Stockholm – och lika sant är att en taxi dels kostar pengar och dels också riskerar att hamna i långa bilköer.

Välj flygbussarna – den ultimata transfern till Arlanda

Detta är förvisso ett lyxproblem om man jämför med personer som ska ta sig till Arlanda från andra städer där exempelvis SJ nästan alltid, numera och tyvärr, är en garant för en försening. Det finns emellertid en transfer till Arlanda som A) är trygg B) är bekväm och C) som alltid går att lita på.

Flygbussarna är ett perfekt sätt att ta sig till vår största flygplats. Med många olika avgångar, med många olika påstigningsplatser och med ett lågt pris kan du – och familjen – färdas till flyget. Förseningar som en följd av trafiken? Det kan inträffa, men en flygbuss har också möjlighet att åka bussfil i de mest kritiska zonerna i Stockholmstrafiken.

Vi skulle säga att det är ett både prisvärt och effektivt sätt att ta sig vidare mot det stora äventyret utomlands. Med rätt transfer till Arlanda får ni en bra start på resan!