Jul-önskelista för campingvännen – utrustning som campingfantasten behöver

camping

För den hängivne camparen eller friluftsmänniskan finns det alltid nya spännande prylar som kan underlätta under campingturen eller utfärden. Företag verkar slå knut på sig själva för att hitta den fiffigaste produkten och listan på campingtillbehör blir bara större och större för varje år.

Här listar vi några roliga produkter som passar för den pryltokige camparen eller friluftsmänniskan. Alla finns att hitta på nätet om du söker efter rubriken.

Mobil mobilladdare/lampa. Ta med en mobilladdare ut i naturen och använd den sedan som lampa på kvällen. Går att hänga upp i tältet och har en batteritid på drygt 24 timmar.

Tvättpåse. Ibland kan det kännas skönt att kunna tvätta sina kläder ute i fält. Då är en praktisk tvättpåse lösningen. Påsen har en korrigerad bräda i sig som du kan gnugga dina kläder emot och det ända som krävs förutom påsen är lite rent vatten och miljövänligt tvättmedel.

Duschpåse. Perfekt för dig som tröttnat på kallt vatten eller raggarduschar. Duschpåsen fungerar på så sätt att den fylls med vatten för att sedan hängas upp i solen där den värms upp av solens strålar. Efter ett par timmar är vattnet varmt och du kan unna dig en lyxig dusch mitt ute i vildmarken.

Myggdödande lampa. Ute på campingturen är produkter som kombinerar flera funktioner ofta att föredra på grund av att de minskar packningen. Idag finns de ett flertal myggdödande lampor på marknaden som förutom att de lyser upp tältet på kvällen även håller närområdet relativt fritt från mygg och flugor.

Campingspis med mobilladdare. På samma tema som förra posten har du här en produkt som kombinerar två olika typer av behov. Dels kan du laga mat på ett miljövänligt sätt över en bärbar ugn. Dessutom kan du använda den för att ladda din telefon. Perfekt kombo så länge du inte råkar bränna av sladden..