När du letar hotell i Båstad

båstad ovanifrån

Båstad är en känd stad för de flesta svenskar. Det är dit som överklassen åker för att fira semester. Det är dit de åker för att titta på tennismatcher, spela golf, ligga på stranden, vandra på olika vandringsleder eller bara lata sig. Att passa på att titta på den skånska landsbygden och njuta av Bjre halvön med unika klippor och bara titta på havsbandet och horisonten är en unik upplevelse. Så passa på att boka hotell i Båstad i sommar, och prova på vad det är som lockar så många andra till Båstad sommartid.

Fira Morsdag på Hovs Hallar

Den som vill fira mor lite extra tar förstås med henne på restaurang så att hon slipper laga mat och diska och städa (åtminstone den dagen). Just på morsdag kan hon få god Skagenröra på fröknäcke toppad med löjrom till förrätt och Kalvfilé Oscár med färskpotatis. Hemma kanske det vankas kaffe och tårta? Det är alltid en bra idé att fira sin mamma då man får tillbaka så mycket av hennes omsorger (förhoppningsvis) de andra dagarna.

Fira nationaldagen med helgmeny

Om du vill njuta av den obrutna horisonten och havet och vill njuta v havets läckerheter med grönsaker från egna odlingar kan göra det på nationaldagen den 6 juni. Skaldjuren kommer direkt från havet och grönsakerna från de egna ekologiska odlingarna på gården.

Ät tvårättersmeny hela sommaren

Resten av sommaren kan alla besöka och bo på hotellet Hovs Hallar och njuta av en förmånlig tvårätters meny med sparris från Torekov med en hollandaisesås med gräslök. Till varmrätt serveras det kalvytterfilé tillsammans med ramslöks sås, färskpotatis och grönsaker som kommer från den egna gården.

Sysselsättning för de aktiva

Är man den aktiva typen finns det golfbanor, vandringsleder, man kan bada badtunna, bastu och det som man själv njuter mest av. Gillar man naturupplevelser är det promenader längs halvön och ute på klipporna som ger mest.